Wie ben ik

Joyce van de Pas (1972), getrouwd en moeder van 2 kinderen. Na jaren in loondienst gewerkt te hebben is het voor mij tijd om op eigen benen te staan. Tijd om mijn eigen ideeën verder te ontplooien en om mijn klanten te ondersteunen op de wijze die bij ons beiden past.

Het merendeel van mijn werk verleden heb ik doorgebracht bij 3 bedrijven. Een bouwbedrijf, waar ik nog voor mijn twintigste al het meer- en minderwerk van de verkochte woningen volledig organiseerde, met de kopers, de uitvoerders en de onderaannemers. Het onderhandelen over prijzen, het maken van de contract afspraken, en het opleveren van de woningen maakte hier deel van uit.

Na 7 jaar in de bouw gewerkt te hebben ben ik gestart bij een IT bedrijf wat logistieke software schrijft. Ik heb hier 5 jaar geprogrammeerd en een team van programmeurs aangestuurd. Implementaties van de software geleidt op de werkvloer van de klant, finetuning van de software aangestuurd om zo tot de optimale situatie voor de klant te komen. Hier is voor mij de basis gelegd voor het doen van proces-analyses. Proces-analyses en vooronderzoeken om te komen tot het gewenste resultaat.

Na dik 5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar een IT bedrijf waar CRM software ontwikkeld wordt. Hier heb ik ook 5 jaar gewerkt. Gestart als projectmanager heb ik al snel een marktgroep onder mijn hoede genomen waarbij ik verantwoordelijk was voor de aansturing van sales en services binnen dat team. Van verkoop tot correcte uitlevering van het product, inclusief budgetverantwoordelijk. Op MKB gebied. Vervolgens ben ik als businessunit manager binnen dit bedrijf de uitdaging aangegaan op overheids gebied. Ik heb hierin bij diverse grotere gemeentes de Midoffice projecten geleid waarbij een groot deel van de werkzaamheden bestond uit proces-analyse en projectmanagement. Het laatste jaar heb ik me specifiek gericht op de ontwikkeling van onze nieuwe software lijn.

Kenmerkend voor mij binnen al deze bedrijven is dat ik ben ingezet op de plaatsen waar het op dat moment het hardst nodig was. Opstart van grote projecten, maar ook crisismanagement bij lopende projecten.

Ik heb dit met veel plezier gedaan, maar inmiddels is de tijd aangebroken om mezelf op mijn eigen weg verder te ontplooien. En ik hoop dat samen met u te mogen doen.